Ресторанный комплекс Split

площа А. Міцкевича, 6/7
  • Телефон: +380 (32) 24-222-11;
    +380 (32) 24-222-00
  • Адрес: площа А. Міцкевича, 6/7, , Украина
  • Цены 0-0

 

Club Split Lviv – один із кращих клубів преміум-класу, який знаходиться у самому серці Львова. Клуб був відкритий 10 серпня 2002 року і постав перед очима відвідувачів у всій своїй красі та розкоші.

Клуб Split включає: новий ф’южн-ресторан, караоке, шоу-бар та лаундж зал з широким вибором кальянів і сигарною картою.

Новий ф’южн-ресторан клубу Split – ресторанний комплекс преміум-класу з привабливим панорамним видом на центральну частину міста і площею понад 600м.кв. Вишукана паназіатська кухня в автосрькій інтерпретації незмінного шеф-кухаря закладу Романа Щурка, акваріум з живими морепродуктами, відкрита кухня, яка дозволяє спостерігати за приготуванням страв, дизайнерський посуд, ексклюзивні подачі страв та дизайн інтер’єру преміум-класу в стилі лофт не залишать байдужими наших гостей. Величезна енотека з широким асортиментом вин (понад 200 найменувань) дозволить обрати найкраще вино, а професійний сомелье Сергій Верескун у цьому допоможе. У приміщенні ресторану розташована спеціально облаштована кімната для курців, де наші відвідувачі мають змогу насолодитись ексклюзивними кальянами (понад 30 видів колб виробників із різних куточків світу, 200 видів тютюну та 300 різновидів смаків) та сигарами.    Новий ф’южн-ресторан клубу Split – прекраснее місце для організації банкетів (160 осіб) та фуршетів (300 осіб).                                                                                     

Час роботи: 18:00-06:00(з 00:00 – лаундж-атмосфера, діджей)

Безкоштовний WI-FI       

Дрес-код: вечірній, діловий, коктейльний, кежуал.

 

Караоке клубу Split «Стань зіркою!» – прекрасне місце відпочинку для справжніх меломанів та любителів поспівати від душі. Професійна музична система Evolution Pro II, більше 50 000 музичних композицій, комбінована система відео-візуалізації, професійний звукорежисер та  співочі адміністратори відкриють Ваші приховані таланти, а концептуальний дизайн інтер’єру допоможе Вам відчути себе справжньою зіркою! Також в приміщенні караоке облаштована VIP-зона для дружніх компаній. Караоке клубу Split «Стань зіркою» володіє правом на проведення відбіркових турів у західному регіоні до Чемпіонату України з караоке. Кожен наш гість має унікальну можливість взяти участь у змаганні та отримати шанс виграти поїздку на престижні міжнародні конкурси з караоке (KWC та Euroke).

Караоке працює: 20:00-6:00

Вхід: 150 грн.

 

Шоу-бар – родзинка клубу Split. Два шоу-руми з екзотичними акваріумами, безперервна топлес шоу-програма, приватні кімнати, новітні технології світлового оформлення, широкий вибір алкогольних напоїв, ексклюзивні  кальяни та розкішний інтер’єр – це невід’ємні складові атмосферного вечора в шоу-барі клубу Split. Щоночі о 24:00 наші гості мають змогу побачити унікальну костюмовану еротичну шоу-програму: на головному танцполі стрип-бару з’являються прекрасні дівчат в чаруючих казкових образах. Грація, жіночність, краса та врода дівчат зачарують Вас. Варто зазначити, що стрип-шоу-бар клубу Split – це чудове місце проведення холостяцьких та інших тематичних вечірок!Стриптиз-шоу-бар працює щодня, без вихідних.                                                                                             

Початок о 22:00.                                                                                                          

Вхід – 200 грн.

 

Кальяни клубу Split

Кальянна карта клубу Split вирізняється широким та високоякісним асортиментом продукції: понад 200 видів тютюну з різноманітних країн світу та близько 300 смаків. Оскільки наші гості – варті найкращого, ми підібрали лише найякісніші кальяни від світових брендів, а саме: Amy, Kaуa, Emberry, Garden, Wookah, Maklau, Easy blow, ексклюзивні кальяни Oduman та Карма. У нас присутні ексклюзивні кальяни ручної роботи, зроблені під замовлення. Деякі із них лише у трьох екземплярах. Професійні кальянники клубу Split допоможуть Вам із вибором, навчать готувати кальян та за Вашим бажанням залучать Вас до приготування замовленого кальяну. Також клуб «Спліт» надає ексклюзивну послугу кальянного кейтерингу!         

Детальна інформація за номером телефону: +38 (032) 242 22 00

Адерса: м. Львів, Міцкевича 6/7

www.split.lviv.ua

club@split.com.ua


Комментарии оставляют только авторизированные пользователи